Изборник Затворити

“Године узлета” креће у вртићу Панда

JПУ “Пчелица” сигурним корацима креће се путањом у имплементацији нових Основа васпитања и образовања симболичног назива “Године узлета”.

Један од вртића, језгра промене, вртић Панда, представља нам начине на који су они уредили простор вртића и и подстицајну средину подигли додатно унапредили. Деци је обезбеђен адекватан простор у којем се осећају пријатно, заштићено али и мотивисано и подстакнуто за истраживање кроз игру и рад. У креирању стимулативне средине, запослени су се водили дечијим интересовањима, њиховим жељама и свим оним што њих инспирише и буди жељу за сазнањем.

Овом приликом захваљујемо се родитељима који су се са задовољством укључили у оплемењивању простора. Такође, захваљујемо се и директорки ЈПУ “Пчелице”, Светлани Митић на подршци и на томе што нам је омогућила да напредујемо и креирамо садржаје који ће бити од великог значаја у даљем раду.

Количина среће и ентузијазма који се осећао током процеса уређења, није могуће преточити у речи, из тог разлога вас остављамо да уживате у фотографијама.