Изборник Затворити

Шеста традиционална манифестација ЈПУ „Пчелица“

„Плесом до знања и здравља“ имала је завршни део у двориштима вртића када су своје плесно умеће и осећај за ритам показале најмлађе и најслађе пчелице.

Деца јасленог узраста и млађих група из свих вртића су плесала у двориштима вртића и биле праве звезде публици која их је бодрила.

Малене ручице су аплаудирале, кораци се бројали, неком су помогле васпитачице, неки су све сами, али су сви били на висини задатка и измамили огромну подршку и аплауз присутних.

Маме, тате, баке, деке и остала родбина и пријатељи били су поносни на своје највеће благо, јер нису ни били свесни шта све могу малене ножице и ручице.

„Ово су пчелице бебице које су данас плесале у својим вртићима и измамиле осмехе и по коју сузу радосницу. Захваљујемо се свима који су дали подршку нашој идеји љубави, нашим предивним костимима пчелица, нашој потреби да будемо увек другачији и оригинални“, изјавила је директорица ЈПУ „Пчелица“ Светлана Митић и поручила да се од деце радост може научити и да треба ту лекцију понављати више пута.

Старији другари који су плесали на стадиону, бодрили су своје малене пријатеље и показали како се у нишким вртићима од малих ногу негује пријатељство, другарство, здрав дух и дарује љубав.