Изборник Затворити

ЗЛАТНА медаља за квалитет

Јавна предшколска установа Пчелица добитник је златне медаље за квалитет на 19. Међународном сајму образовања „Путокази“. Организатор традиционалног Сајма образовања је Новосадски сајам уз подршку Министарства просвете.

У име установе награду је примила директорица Светлана Митић.

„Изузетна ми је част и понос што је Јавна предшколска установа Пчелица, Ниш добитник ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ ЗА КВАЛИТЕТ. Драго ми је што ову престижну награду додељују стручњаци који су дуги низ година у предшколству и који су препознали квалитет и значај наше установе и највишом оценом оценили рад и примере добре праксе наших вртића. Због тога ова награда није само част, већ и обавеза да се у даљем процесу рада и деловања максимално потрудимо у остваривању нових циљева и тежимо највишим оценама. У протеклих седам година колико сам на челу ове значајне установе, много тога је учињено пре свега у подизању квалитета васпитно образовног рада, али и побољшању материјалних услова за безбедно одрастање малишана у граду. Са министарством просвете и Школском управом Ниш имамо изузетну сарадњу у свим сегментима. Оцењивање квалитета компетентних људи делује подстицајно на нас и зато је наш пут деловања трасиран још пре седам година, а то је високо место на мапи предшколства у Србији.

Златна медаља за квалитет васпитно образовног рада је прва награда у овој категорији коју је добила ЈПУ Пчелица на челу са директорицом Светланом Митић. Велику захвалност дугујемо и нашој локалној самоуправи, јер без подршке града Ниша, пут до успеха би био знатно тежи.